Happy's  vriendjes

Happy in Knokke

 

 

 Happy is is niet alleen mijn beste vriendje, ze is ook mijn inspiratie en muze.

Op onze dagelijkse wandelingen op het strand en in de vele paadjes van Knokke, komen we allemaal vriendjes van Happy tegen en die willen we even in de kijker zetten. Beroemd voor minstens 1 dag op Facebook en natuurlijk veroveren ze eeuwige roem hier op de website van de HondenLuisteraar!

Waldorf, mijn eerste vriendje in Knokke!

Waldorf & Caroline - CH&W

Toen ik 2 jaar geleden hier in Knokke kwam wonen, kende ik hier .. geen hond! Maar al snel heeft mijn baasje me meegenomen naar mijn favoriete winkel: CH&W! En daar heb ik mijn eerste vriendje gemaakt: Waldorf. 

Hij was toen nog een pup, een beetje té naar mijn zin soms, maar wel erg lief en ook mijn baasje knuffelt hem graag. Waldorf is nu 3 jaar oud en hij verwelkomt alle hondjes die bij zijn mama in de winkel komen of naar het trimsalon. Ik krijg uiteraard altijd een speciale begroeting als ik voor mijn afspraak met lieve Oana kom om mijn zwarte lokken te laten verzorgen. 

Waldorf is een leuke en erg sociale teckel met een zonnig karakter, de perfecte gastheer in de zaak van zijn baasje!

Ik ben een Rode Duivel Fan !!!

Sam de -echte- herdershond!

  

Sam is een Border Collie van 5 jaar oud en hij gaat echt(!!) schapen drijven met zijn baasje. Sam lijkt erg op mijn beste vriendjes Starsky & Hutch , die er net zo uit zagen maar dan iets kleiner en met wie ik graag ging spelen voor ik naar zee ben komen wonen! Ik was wel een beetje jaloers op Sam omdat hij snoepjes kreeg van mijn baasje! Maar hij was wel erg lief....

Sam

Toby de kleine vedette

 

Toby is 4 jaar oud en de oogappel van zijn baasjes. Hij mag in zijn eigen tasje/bedje naast hen zitten bij het uit eten gaan en heeft ook zijn eigen potje water en snoepjes bij! 

Toby was net terug van de kapper... bij mijn vriendjes van CH&W....daar ga ik ook om mijn zwarte lokken te verzorgen! Bij een volgende ontmoeting zullen we daar eens over praten! 

Toby

We Are Belgium! !!

Wisten jullie dat ik een grote fan ben van de Rode Duivels?

Samen met mijn Mama kijk ik naar alle wedstrijden en dan hebben we natuurlijk onze 'fan outfits' aan ! 

Wie mijn favoriet is? Dries Mertens natuurlijk... en hij vindt mij ook leuk, zie je niet hoe hij me telkens hij een goal maakt, een hartje met zijn vingers toont aan de camera?...Speciaal voor mij... of dat denk ik dan toch :) 

Jullie supporteren toch ook mee?

Leve de Rode Duivels!!

Saba

Saba de Engelse Cocker Spaniel

Happy werd erg enthousiast toen ze Saba in de verte zag aankomen, precies zijzelf enkele jaren geleden!

Saba is een flinke, speelse, leuke jongeman , nu 2-jaar oud , een echte duivel uit een doosje. Zijn slanke lijn komt alvast omdat hij de snoepjes laat liggen... liever spelen!......

Boho Happy !

 

 

 

 Ik heb toch wel een heeeele toffe mama die me een prachtige nieuwe halsband cadeau heeft gedaan omdat ik zo flink ben geweest! We zijn samen naar CH&W gegaan - je weet wel mijn lievelingswinkel, en daar heb ik mogen meekiezen. Uiteindelijk hebben we deze gekozen, ik hou wel van de bohemian style, ik voel me een beetje hippie als ik de halsband aan heb...

Happy ondekt kunst op de wandeling

 

Op onze dagelijkse wandeling rond het Zegemeer bleef Happy plots staan bij een nieuwe aanwinst langs haar pad: een mooi standbeeld van een mevrouw in badpak, maar het was vooral de bal die ze vast heeft die de aandacht van Happy trok... neen, Happy, daar mag je niet mee spelen....

Happy en kunst !

Een Russische vedette

Novack is een prachtige Barzoi die 4- jaar jong is. Hij is best een grote hond, maar vooral vriendelijk naar andere hondjes en hun baasjes. Novack is een echte gentleman en zou zo meekunnen in de volgende Dr Zhivago film ! Ze kunnen rennen als de wind , maar aan het Zegemeer stapt hij elegant mee met zijn baasje. Happy vond hem wel erg knap! 

Novack de Barzoi

Paaskadootje !!!

Happy's nieuwe tag !

Ik heb een erg lieve mama die steeds leuke dingen voor me koopt zoals die gloednieuwe halsband en lijn. Maar zie je wat ze nog gekocht heeft? Een leuke tag van het Engelse merk Growlees. Ik vind het erg geslaagd ...en ik heb er nog andere, de ene al leuker dan de andere! Ik vond deze wel erg geslaagd! Ze heeft ze uit Engeland laten overkomen, maar vanaf nu kan je ze ook @CH&W in Knokke-Heist kopen, dus snel daarheen. 

Hippe honden dragen Growlees ! 

Honden Strandloop - Surfers Paradise = Doggy Paradise

Happy de surfer

Op zondag 11 maart organiseerde de beroemde hond Tudor een laatste strandloop op het strand van Knokke-Heist in Surfers Paradise. Honderden hondjes en hun baasjes zijn komen ravotten  op het strand, het was een reuze dag. Mijn favoriete winkel CH&W organiseerde een fotoshoot waar ik natuurlijk aan bod ben gekomen!  Vanaf nu mag ik enkel voor 9u of na 21u op het strand... spijtig want ik vind het er reuze! 

Luna, de kleine dynamo

Luna

 

 

Luna is 2 jaar jong en vol levenslust en vreugde!  Ze woont in Gent maar komt regelmatig met haar baasjes naar hun huisje in Knokke. Ze is een felle meid die met aar baasje zelfs aan agility doet al is ze daar de kleinste van de klas! Goed ingeduffeld in haar mooie jasje raast ze graag over het strand, een leuke meid! 

Max , een grote sloeber!

Max

Max is een Cane Corso, een indrukwekkende grote kameraad die nu 3 1/2 jaar oud is. Hij is ondanks zijn grote gestalte een lieverd die graag snoept (wie niet?.. ) en dus ook van mijn baasje een snoepje loskreeg. ZIjn baasje vertelde dat hij al een paar keer ernstig ziek is geweest, maar gelukkig is hij nu weer beter. Ik had eerst een beetje schrik maar al gauw waren we beste maatjes. Ik denk dat we grote vriendjes gaan worden en kijk ernaar uit Max terug te ontmoeten op onze dagelijkse wandeling!

Happy meets... Happy!

Happy meets Happy

 

 

 

 Vandaag was het onmiddellijk een vrolijk kwispelen en snuffelen met deze flinke wit/zwarte dame die ook luistert naar de naam Happy! Ze is 8 jaar oud , maar ziet er uit als een jonge pup, een ware verleidster die de koekjes maar al te graag verorberde! Een lieve meid die even in Knokke op vakantie is terwijl haar ouders in het buitenland vertoeven.

St Niklaas is  vandaag langs gekomen!

Happy in haar nieuwe trui

Happy had uiteraard haar schoentje gezet en vandaag heeft de SInt haar een lekker warme trui gebracht. Arme Happy heeft veel last van de koude en deze trui zal haar slechte pootje ook goed warm houden! Dank u Tante Caroline van CH&W voor deze coole trui van  'Ware of the Dog", een hip merk voor een hippe hond! Je hebt de Sint goede raad gegeven!!

Ozzie de lieve border collie

Ozzie

 

 

 

Ozzie is een 3-jaar oude lieverd die tussen de bloemen woont op de LIppenslaan bij Crea. Hij begroet alle bezoekers vriendelijke en had onmiddellijk het snoepje in de zak van mijn jas gevonden. Hij is supervriendelijk en aanhankelijk en zo te zien een wereldklasse knuffelaar! De stoere naam staat hem trouwens ook goed.

Vriendelijke buur

Deze prachtige collie staat bijna dagelijks aan zijn hek aan het Zegemeer en praat met de voorbijgangers,dus ook met Happy. Nog nooit het baasje ontmoet dus hebben we geen naam, maar lief is hij zeker!

Rose, een lieve Nederbelg

Rose

 

 

Rose, 2 jaar oud, werd geboren in Engeland als 1 van 11 pups en leeft nu bij leuke Nederbelgen. Ze is getraind voor de jacht zoals haar moeder, een top jachthond en heeft duidelijke de goede genen meegekregen! Volgens haar baasje knuffelt ze ook graag, tja, wie niet?... 

Eurodog 2017 - Kortrijk

Vandaag is Happy meeggeaan naar de Eurodogshow te Kortrijk, waar ze vooral aandacht had voor de showring waar een aantal erg mooie cockers rondliepen. Ze heeft vriendjes gemaakt met Liesetje en Phoenix, zus en broer , die kwamen kijken hoe hun papa Alfie het deed! AL bij al een echte vrolijke hondenboel, een must voor hondenliefhebbers, maar Happy was wel blij dat we na een uurtje of twee terug naar huis gingen, het werd haar allemaal een beetje te druk! Hieronder enkele van haar nieuwe vriendjes.

Eurodogshow 2017

Liesetje, Phoenix, Max en Poppie, Alfie en de Cadeau Bons

Vinnige Milo

Milo

Milo is een knapperd van 1.5 jaar die volop in zijn puberjaren zit en met tomeloze energie door het leven stapt. De vreugde spat eraf en het ziet er niet naar uit dat hij wil kalmer worden....😮

Jules, de frequent traveller

Jules

Alhoewel hij nog maar 7 maanden oud is, heeft Jules reeds verschillende malen met zijn mama in een vliegtuig naar Spanje gevlogen! Jules, een dwerg Chihuahua is de beste illustratie van klain maar dapper! Hij zit vol levenslust en vreugde.. wat een lieverdje!   

Jack, een knapperd !

Jack

 

 

Jack is een erg knappe Ierse setter van 2 jaar oud. Wow , wat is hij knap...ik was even de adem kwijt.. ja, ja.. hondjes hebben ook gevoelens hoor 🤪❤

Happy en Fidji

Dan ga je shoppen met mama en kom je flinke Fidji tegen. Een beetje doof, maar verder nog erg vinnig voor z'n leeftijd: 14 jaar oud! En ook nog een ladies man , Happy was niet zeker wat ze ervan moest denken! 

Quetsch, de gekke cocker pup

Quetsch

Quetsch , 8 weken oud, en voor de eerste maal op het strand...da's pas een avontuur! Veel mensen, veel hondjes, zeewier om in te duiken ...pfff die gaat moe zijn na de wandeling ! 

Daisy, strandnimf

Daisy

Daisy is een leuke dame van 9 jaar oud die wel , volgens haar baasje, een beetje lui is... maar op het strand vind ze het wel erg leuk en ze komt lief gedag zeggen aan alle hondjes die ze ontmoet.

Vriendjes maken op het strand !!

Eindelijk terug op het strand!!

Happy 14 oktober 2017 - Strand Knokke-Heist

Wat een geweldig weekend was het : niet alleen prachtig weer, maar... ik ben terug op het strand geweest!... Officieel mocht het dan wel niet, maar iedereen deed het dus hebben mijn baasje en ik er ook van genoten ! Wat vind ik het toch leuk om met mijn pootjes in het zand te staan, de neus in de wind, mijn oren flapperen... en ik vond zelfs een balletje om mee te spelen ! Top !!!

Malou, de labradoodle

Malou

 

Malou is een 4-jarige Labradoodle op stap met oma . Een vrolijke hond die graag overal snuffelt en zeer sociaal is. Het was een plezier Malou te ontmoeten ! 

Zoute Grand Prix Oktober 2017

Happy

 

 

 

In haar boek vertelt Happy dat ze erg veel van auto's houdt en dus kan ze de volgende dagen haar hartje ophalen aan al de mooie auto's die door Knokke rijden! Ze zou wat graag in één van die mooie bolides zitten, maar voorlopig nestelt ze zich op een strobaal als ze voorbij flitsen en bekijkt al dat moois van haar veilige positie. Happy is er al helemaal klaar voor ! 

40ste Dierenzegening - Knokke-Heist

Happy keurt de aanwezige hondjes

 Vandaag vierde de Dierenzegening te Knokke-Heist haar 40ste verjaardag. Hapy was er ook dit jaar bij en kwam er enkele vriendjes tegen en maakte ook enkele nieuwe vriendjes!

Dunja, een vrolijke pup

Dunja

 

 

 

Dunja, een Italiaanse windhond, is nog maar 9 maand oud en nog erg speels. Vandaag was ze ook zeer fier in haar nieuwe regenjas die ze voor het eerst aan had! Mooi hoor Dinja, en de kleur past ook goed bij je!

Kamiel, de reuze cocker

Kamiel

 

Kamiel is een grote loebas van 6 jaar oud die een ongelukkige start in het leven had , maar gelukkig op 5 maand oud door zijn lief baasje letterlijk werd gevonden en sindsdien een warme thuis heeft. Nu is hij wel erg gehecht aan haar en heeft moeite met alleen zijn, maar ja, als die grote orgen je aankijken, mag hij toch overal mee! 

Kenzo, klein maar dapper!

Kenzo

 

 

Kenzo is een mini Maltezer van 4 1/2 jaar oud die , mag gezegd worden, lekker verwend wordt door zijn baasje. Hij heeft wel wat verlatingsangst maar gaat toch maar lekker overal mee en dat is toch ook fijn!

Naldo, een brok plezier!

Naldo

 

Naldo, 2 1/2 jaar oud, is een prachtige Ierse setter die volgens zijn baasje, één brok energie en levenslust is. Die ochtend had hij reeds een grote wandeling gemaakt en toch was hij niet te houden.. Naldo houdt vooral van rennen in de bossen waar hij zijn neus en zijn jachtinstinct kan volgen! 

Olà Grappa!!

Grappa

Grappa, 7 1/2 jaar oud, komt oorspronkelijk uit Barcelona, daarna verhuisde hij naar Parijs waar hij teveel alleen zat en uiteindelijk bij zijn nieuwe baasjes eindigde in Knokke en Overijse. Grappa spreekt dus alleen Spaans en Frans, maar zijn Nederlands loopt al vlot: " koekje" verstaat hij maar al te goed! Een lieve gentleman... zoals zijn baasje.

Kyra, een parmantige dame

Kyra

Kyra is een Basenji hond en wordt in januari 2 jaar oud! We komen ze bijna dagelijks tegen of met haar vrouwtje of met het baasje want ze woont vlakbij het Zegemeer in Knokke. Ze is soms een beetje schuw, maar heeft nu al door dat in mijn rechterzak steeds een koekje zit en dat lust ze wel! Happy en Kyra herkennen elkaar van ver en dan gaan de staartjes kwispelen.

Kleine Nina

Nina

Vandaag kwamen we aan het Zegemeer kleine Nina tegen, een leuke Chihuahua  van 11 jaar oud, al zou je het haar niet aangeven !! Nina  woont in Kortrijk met haar baasjes, maar is momenteel op bezoek bij "oma" in Knokke. Wat ons vooral opviel was de leuke hals- en leiband van Molly & Stitch die ze aan had, erg modieus, een cadootje van bij CH&W! 

Hallo James!

James

James is een flukse 12 jaar oud! Zijn baasjes hebben hem uit het asiel van Schoten gehaald en hebben er nog geen moment spijt van gehad. Ze denken dat hij een kruising is van Maltezer en Ruwharige teckel, maar... hij is vooral een leuk kereltje die ervan geniet aan zee te wonen!

Fleur de witte Golden

Fleur

Fleur en haar baasje komen Happy en ik dagelijks tegen op onze  wandeling rond het Zegemeer. Fleur is nu 6 jaar oud en hebben we zien evolueren van een knotsgekke losgeslagen hond tot een brave jongedame. Ze werd geadopteerd van vrienden toen ze 4 jaar oud was en kende geen discipline... met veel geduld en liefde is ze de leuke hond die we vandaag kennen!

Happy's 'peetzoon' Presley

Presley

2 jaar geleden trokken Happy en ik naar Bournemouth, UK om de nieuwste aanwinst van mijn vriendin Andrea te ontmoeten: Presley. 

Presley is een Engelse cocker zoals Happy en is nu reeds 2 jaar oud. Op deze foto was hij 10 weken oud, wat een leuk snoetje!

Happy heeft haar rol als 'Godmother' zeer serieus genomen en kwam geladen met cadootjes voor Presley en zijn grote broer Maki aan na een woelige overtocht. Ze kijkt ernaar uit hem binnenkort haar geliefkoosde plekjes in Knokke te tonen wanneer ze op bezoek komen.